La cererea pietei (desi noi incercam sa promovam produsele GIS) am inceput productia de harti personalizate, utilizand baza de date vectoriala de care dispunem. Serviciul de cartografiere permite generarea de harti personalizate, unicate - pentru afisare pe perete, in spatii largi, in scop de informare dar si de decor.
Harta de perete format mare
Multumita informatiei vectoriale din GIS - nivelul de detaliere al hartii este unul extrem de ridicat - de remarcat inclusiv aspectul 3D al cladirilor, detaliile desavarsite cu privire la elementele topografice, strazi (si denumirea acestora) spatii verzi / paduri, cursuri de apa / lacuri, cai ferate, etc. 
 Detaliu cu nivelul de informatii din harta
Functie de scopul hartii, formatul acesteia, scara de afisare - cartografii nostri va pot oferi solutia optima de informatii ce pot fi afisate, designul potrivit, etc. 
Tablou cu harta Clujului
Retineti! - nefiind produse de serie, efortul de a le crea este unul ridicat si e reflectat si in pretul de vanzare. De asemeni, hartile format mare, pentru afisare pe perete - le tiparim pe medii autoadezive de inalta calitate. Prin urmare, comparatia cu pretul hartilor de hartie, disponibile in unele librarii, avand tiraje de mii de exemplare - nu e deloc justificata).

Comments powered by CComment

Prin apasarea butonului "Accept" va exprimati acordul utilizarii cookie-urilor in scopuri analitice sau publicitare.