CADMOS

CADMOS ® este un sistem integrat de tip Desktop GIS, proiectat si dezvoltat in intregime de firma EGH, ce permite realizarea unei game largi de operatiuni specifice Sistemelor Informatice Geografice, cum ar fi vizualizarea, editarea, si analiza datelor geospatiale.

 
 

Este un sistem usor de utilizat, cu o interfata intuitiva – in limba romana, cu functii dezvoltate in sprijinul unei cat mai usoare gestionari si a informarii rapide si exacte – un instrument-suport in luarea deciziilor.

 

Sistemul software are o istorie de peste 20 de ani (da, functiona pe sisteme 286 - cu sistem de operare DOS - ce vremuri!), gestioneaza date geospatiale intr-un format propriu.

 

Dintre principalele functionalitati:

  • permite structurarea informatiei pe straturi - clasificare dupa functionalitate si dupa primitivele vectoriale utilizate (punct / simbol, polilinie, poligon)
  • permite afisarea de imagini raster (ortofotoplanuri, imagini satelitare, harti scanate) 
  • are functii intuitive de operare asupra bazelor de date asociate elementelor grafice
  • permite integrarea de date geospatiale din alte sisteme (ESRI Shape, AutoCAD dxf)
  • are functii complexe de interogare spatiala 
  • poate fi adaptat cerintelor specifice beneficiarului (in functie de domeniul de activitate se pot activa/dezactiva functii specifice dezvoltate pentru urbanisti, pentru gestionari de retele de utilitati, etc.)
  • permite gestiunea informatiei geospatiale pe servere specifice (varianta beta - in curs de dezvoltare)

 

CADMOS a devenit apreciat oriunde au fost implementate proiecte GIS: in Administratia Locala, Admnistratia Judeteana, la administratorii diferitelor retele de distributie a utilitatilor, etc.

 

SC EGH SRL ofera suport tehnic nelimitat pentru utilizatorii licentelor valide de CADMOS. De retinut insa: upgrade-ul la ultima varianta (pentru a beneficia de ultimele functionalitati) este contra cost. Contactati-ne pentru detalii si oferta de preturi.